Dag 16 - min första kyss

2010-12-30 @ 19:55:53
30 dagar)
Kommentarer (2)
Den fick jag av min första pojkvän när jag var 13 och det är jag stolt över. Puss.


Nyårsplaner

2010-12-30 @ 16:31:51
Allmänt)
Kommentarer (0)
Äääntligen är nyåret planerat! Känns så himla skönt! Hade ingen aning först alls vad vi skulle göra iår så medan jag satt på msn med min kära kusin så utbrister jag uppgivet: Någon skulle behöva hyra en lokal !!
Mycket medveten om att detta aldrig skulle ske, började jag fundera på den stora hembygsgården här i byn. Och nu är den hyrd! Känns så bra att veta att jag har något att göra iår.. Hoppas bara att det inte kommer dagisbarn dit som förstöör. Fast ja, den som förstör - betalar.
Kommer bli stressigt imorgon eftersom jag först ska och handla med mami och sedan och städa i huset vi ska va i och hinna fixa mig själv. Blir nog att stiga upp tidigt imorgon.


Vi två kommer fixa till imorgon. Ska försöka fixa roliga spel och ordna med musik. Kanske det här nyåret blir bra ändå. Mina nyår brukar ju alltid ha en tendens att bli, rent ut sagt, skit.


Vinter - 09

2010-12-30 @ 12:42:44
Bilder)
Kommentarer (2)

Den var nog ganska magisk ändå.


Kära lilla dagbok - ur mitt hjärta

2010-12-29 @ 23:49:45
Allmänt)
Kommentarer (1)
Ibland får jag så stor inspiration att bara skriva av mig. Riktigt som jag tycker för en gångs skull. Och det kommer alltid på kvällarna. Alltid på kvällen får jag stor lust att skriva exakt vad jag tycker för att sedan nästa dag - radera allt. Eftersom man måste ju tänka på vad alla andra som läser kommer tyckaa.. blablaa bullshit.
Inte nu. Och nu skiter jag i vem som läser det här. Jag skriver det inte för att provocera fram hat, jag skriver det här för att jag är riktigt jävla trött på folk i min ålder, jag skäms.

När någon frågar varifrån jag kommer blir jag alltid nervös. ''Nejj guud jag vill inte säga vilken stad jag är ifrån..!'' För alla, nästan alla har något imot min lilla stad och jag kan inte annat än hålla med. Jag bor precis mellan två städer vilket jag bara råkar tycka är hur skönt som helst. Jag behöver inte stå ut med det här tramset varje dag. Jag lever i min egen lilla värld.

Är jag knäpp som inte tycker om min ''hemstad''? Är jag ett freak för att jag inte passar in? Eller är det bara så att jag inte riktigt har förstått grejen med att alltid hacka på folk ? Är jag gammal för min ålder ? Jag har blivit kallad ''mamma'' hur många gånger som helst så kanske är det bara jag som är udda? Men i min egen lilla värld finns det inte något som heter ''skitprat''. Det finns inget som heter ''hämnd'' . Och jag förstår mig inte på folk som orkar hålla på som de gör. Tycka att det är coolt att såra någon. Det kallas ju bara ''avundsjuka och osäkerhet'' Ska inte leka psykolog men allvarligt. Barnsligt, riktigt töntigt.

Och nu ska jag ge en pik här. Sluta upp och lek superman med andras liv och känslor. Du är inte så stor som du tror. Det bara stinker avundsjuka, osäkerhet, dagis och trams. Nu till den uttjatade meningen : Väx upp.


Dag 15 - Mina drömmar

2010-12-29 @ 17:33:56
30 dagar)
Kommentarer (0)
Jag har verkligen haft många drömmar, nu vet jag inte längre vad jag vill. Kommer väl att vakna upp när jag är 75 och inse vad jag skulle ha gjort av mitt liv istället .
Men jag vet att jag vill ut och se världen och att jag inte vill arbeta i ett kontor eller liknande; jag skulle inte klara av det. Jag vet också att jag vill pröva på att bo i ett annat land och verkligen leva livet. Men jag vet inte vad jag vill arbeta med alls. Alla andra verkar veta det och det stressar mig totalt att inte veta vad jag vill göra med mitt liv. Säkert löser det sig men det är stressigt att inte veta. Och så finns det ju mycket annat jag vill hinna med som familj o.s.v. men det tar vi senare.


Thank God for skräpmat!

2010-12-28 @ 18:13:00
Allmänt)
Kommentarer (0)

Är så suugen på pomfritt MAJJ GADD jag dör !
Väntar på Jonno som förhoppningsvis kommer hit ikväll. Måste ha pomfritt nu ja ska
tvinga honom att åka med mig till pomfritt himlen!  Och Lina ska också med.
Tur att jag inte är en sådan som tänker på vikten. Vilket hemskt liv jag skulle haft då.



Blueberry cream pie

2010-12-28 @ 14:17:15
Allmänt)
Kommentarer (0)

Försöker hitta något riktigt snuskigt gott.
Och den här boken är helt rätt för det jobbet.



Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

2010-12-28 @ 12:12:10
30 dagar)
Kommentarer (0)
- Pyjamas. MEN jag är just nu på väg in i duschen och då blir det något annat. Ska baka senare också. Mums


Dag 13 - Den här veckan

2010-12-27 @ 11:13:41
30 dagar)
Kommentarer (0)
.. Har jag haft väldigt roligt bland alla tomtar och troll.
Den här listan börjar gå mig på närverna.


Promise - Slash feat. Chris Cornell

2010-12-26 @ 17:33:42
Allmänt)
Kommentarer (0)

Öroncandy



Dag 12 - I min handväska

2010-12-26 @ 17:24:03
30 dagar)
Kommentarer (0)
Använder nästan bara väskor när jag är ute och festar. Och då är det inte så svårt att räkna ut vad som finns inuti; saft, glas, parfym, lite smink. Det är väl i princip allt.


Dag 11 - Mina syskon

2010-12-25 @ 12:28:10
30 dagar)
Kommentarer (2)
Mina syskon är de bästa som finns. Jag har två småsyskon Jonas 15, Jenny 12.
Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dem. Allt skulle va så tråkigt..
Även om vi slåss, stjäl kläder, spelar för hög musik, säger fula saker, river varann i håret, biter någon i armen o.s.v så älskar jag dem ändå mest. Och det tror jag förklarar allt.



Julmys

2010-12-24 @ 20:28:09
Allmänt)
Kommentarer (0)

 

Julmys. Öppnade paket. Vin. Tv. Lite musik. Och snart Jonno också.
Jag bara älskar julen.



Kala Christouyenna!

2010-12-24 @ 14:45:24
Allmänt)
Kommentarer (3)
Fröken är redo för god mat, trevligt sällskap, kalle anka och Tomten.


tjing tjing


Ständiga hårproblem

2010-12-24 @ 13:19:44
Allmänt)
Kommentarer (0)

Världens snyggaste kvinna med världens snyggaste hår. Jag önskar att jag kunde passa i så ljust hår men det gör jag tyvärr inte. Annars skulle håret bli så ljust på sekunden. Nu vill jag ha förändring igen, hehe.
Men frågan är om håret ska bli ljusare eller mörkare ?hmmm..


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

2010-12-24 @ 11:13:22
30 dagar)
Kommentarer (0)
Eftersom jag har på mig pyjamas nu och inte tänker byta till bättre kläder innan kvällen så kan jag redan nu skriva: Pyjamas. Rosa pyjamas som jag fått av min söta Jonno i tidig julklapp :)
Och seriöst vet jag inte hur jag ska orka med den här listan i 30 dagar.
Men god jul iaf !


Dag 09 - Min tro

2010-12-23 @ 13:47:47
30 dagar)
Kommentarer (0)
Jaa, vad tror jag på egentligen? Jag vet inte om jag tror så mycket på den gud som representeras i bibeln. Tror mer på själavandring och att man inte ska behöva leva som kristen perfektionist för att hamna i ''himlen'' . Men jaa, det tror jag ju inte på heller. Att man hamnar i himlen alltså.
Fast jag inte tror så mycket på just det där så tror jag ändå att det finns något annat. Jag tror på andar och folk som går igen och allt läskigt som jag egentligen inte skulle vilja tro på, samtidigt som jag skulle vilja uppleva det.
Jag tror på ganska mycket och ganska litet egentligen. Jag är nog mer än ''om jag inte har sett det finns det inte'' typ.


Söt som socker

2010-12-22 @ 17:51:14
Allmänt)
Kommentarer (0)

 

Jag döör så sööta kissemissssssar!
AAAWWWWW



Dag 08 - Ett ögonblick

2010-12-22 @ 16:43:07
30 dagar)
Kommentarer (0)
Ett ögonblick som jag minns. Oj, nu blev jag stum. Har ju nästan ingenting att skriva här. Det finns så många ögonblick jag minns men jag vet inte om vad jag ska skriva.
Ögonblicket man började skolan, slutade skolan, fick internet här hemma (haha!), träffade Jonno för första gången.. Nej gud jag är inte bra på det här.


Lanzarote

2010-12-22 @ 13:22:22
Allmänt)
Kommentarer (0)

älskade lilla prutt. Ville så gärna ta hem dig !


Nu orkar jag inte mer. Blev nog ganska många bilder ändå. Skulle jag åka tillbaka ? Nej. Och det var tack vare alla otrevliga försäljare. Jag har inte åkt utomlands förut så jag trodde det skulle vara så , men t.om de andra som rest mycket sa att de aldrig sett något så grymt som just i Lanzarote. Man kunde inte gå en meter utan att bli förföljd. Eller jag kanske underdrev nu , man kunde inte ens gå en halv meter.
Sjölejonen var gulliga och jag tog kort med en av dem, han la sitt huvud på min axel och poserade, haha!
Jonas tog kort med papegojor också, det skulle jag aldrig göra. Är liiiivrädd för fåglar!
Örn-showen ska jag aldrig aldrig gå på igen. 2 Gamar rörde mitt huvud av vad de flög lågt! HUJJ


Dag 07 - Min bästa vän

2010-12-21 @ 17:08:42
30 dagar)
Kommentarer (1)
Min absolut bästa vän är min lilla Elin. Första gången vi träffades var i förskolan när vi båda var 6 år gamla. Jag minns att hon hade låångt blont hår och pannlugg. Riktigt söt.
Men det var nog inte förräns vi började i högstadiet någon gång som vi blev bättre och bättre vänner skulle jag säga. Och hon är faktiskt den som jag ringer om jag har något nytt att berätta, om något hemskt har hänt, om jag är arg, ledsen, glad o.sv. För jag litar på henne till 100 % och hennes åsikter om saker och ting betyder för mig.

Visst ibland är hon inte såå värst smart. Som när jag ringde henne en gång medan hon tittade på tv:n och jag frågade varför hon inte har på något ljud. Så svarade hon; Jag sparar på ljudet.
Eller när hon kallade min mikrovågsugn för miniräknare, eller när hon frågar; ska vi kasta nu? När vi ska gå över vägen, eller när hon kallar ett stängsel för en traktor, eller när hon fortfarande inte kan höger och vänster. Elin i ett nötskal, haha! Okej nu ska jag inte säga att hon är osmart för det är hon inte! Hon vet ju ibland mycket mer om mig själv än vad jag vet. Om jag tror att jag har mist min kamera kan hon säga; Jamen, den har du ju på en hylla i ditt rum. Och ibland när jag glömmer namn och hon påminner mig om att ''det är din kusin''. Hehe.

Vi kanske inte träffas lika mycket som vi gjorde förr nu när vi går i olika skolor. Men hon är ändå den som jag vet att jag kan lita på, vet att jag kan tala med. Och jag finns alltid där no matter what.


Elin och den mystiska vita masken.






Dag 06 - Min dag

2010-12-20 @ 17:10:21
30 dagar)
Kommentarer (0)
Idag åkte jag med Jonno till Vasa på jakt efter julklappar! Han hittade sina ganska snabbt medans jag däremot inte nästan hittade något. Halv 2 åkte vi till skolan där jag skulle skriva matteprov. Det gick ganska bra, tror jag iaf.
Sedan tillbaka till lägenheten och packa ihop det sista inför jullovet. Och tillbaka till stan för mer shopping, hehe.
Det var min dag hittills , ska snart åka till Jonno (han har feber så han behöver någon som pysslar om honom) och spendera natten där.


Take me up

2010-12-19 @ 15:40:47
Allmänt)
Kommentarer (0)

Lite musik innan jag somnar med mattepapper som kudde och täcke.



Dag 05 - Vad är kärlek

2010-12-19 @ 15:29:18
30 dagar)
Kommentarer (0)
Jaa hur ska jag kunna förklara kärlek egentligen? Det är ju det största som finns. Hur skulle världen se ut om kärlek inte fanns ? Skulle världen ens finnas ? Tror inte det.
Kärlek är ju en sån underbar känsla i hela kroppen, går inte att förklara. Man är lycklig över små onödiga saker och jaaa.. typ.
Äh, föresten. Jag orkar inte tänka mer . Alla har ju olika teorier och upplevelser av kärlek. Och jag orkar inte leka blödig just nu. För just nu känner jag mig inte alls inspirerad att skriva om kärlek, ska nämligen läsa lite matematik.


Wanna se your body burn

2010-12-18 @ 16:20:19
Allmänt)
Kommentarer (0)
1. Vi skippar dag 4 , vem bryr sig i vad jag har ätit ? Inte jag iaf.
2. Let's go! Sticker iväg på julfest här i byn.

försökte göra en grimars men resultatet blev plutigt.
Hur man nu kan pluta utan läppar är ju en annan sak.



and everybody be like fuck you

2010-12-18 @ 15:04:25
Allmänt)
Kommentarer (0)
Det bränner i mitt ansikte av den här ansiktsmasken jag har på just nu . Känns som om någon dragit med kniv tvärs över ansiktet. Startade datorn för att göra klart bilder till skolan på måndag men det hinner jag inte med nu kom jag fram till.



Dag 03 - Mina föräldrar

2010-12-17 @ 20:53:06
30 dagar)
Kommentarer (0)
Mina föräldrar är min klippa. Jag har ingen aning om vad jag skulle ta mig till om något hände dem. Jag älskar dem och respekterar dem och vänder mig nästan alltid till dem för råd och stöd. Visst, vi kanske inte alltid kommer överrens och tycker likadant och det finns stunder då jag bara vill ta mitt pick och pack och dra. Men de är mina föräldrar. Och de är ''hemma'' för mig. Mamma som alltid finns där och tröstar och pappa med sina knasiga råd.
Jag kunde inte begära mer. Jag älskar er två.


Dag 02 - Min första kärlek

2010-12-16 @ 18:55:41
30 dagar)
Kommentarer (0)
Okeij, så jag får ångest när jag läser den här rubriken. Skulle egentligen inte vilja skriva om det här alls men ska ändå försöka. Alla har ju en första kärlek ?
Man är ju alltid lite småkär i någon skulle jag säga. Kanske en tv-kändis, en klasskamrat eller en artist. Det var jag ofta när jag var liten. Kommer fortfarande ihåg hur jag drömde om Leonardo Dicaprio när jag för första gången tittade på Titanic och hur jag gillade Jeremy Sumpter från Peter Pan, haha! Och så var det ju den där söta killen i klassen som man inte kunde sluta titta på.

Men jag var inte kär då. Jag kanske trodde att jag var det. Jag sa ofta att jag var kär i Leonardo och att han och jag ska gifta oss en vacker dag. Ni vet den där dagen jag flyttar till L.A och blir kändis? Tänkte väl det. Mamma skrattade alltid åt mig och pappa brukade säga att ''så är det när man är i din ålder'' och jag blev arg.

Jag har nog bara varit kär på riktigt 2 gånger. En av de gångerna är nu.
Min första kärlek hittade jag när jag bara var 13 år gammal. Det höll nästan 3 år och jag förstår fortfarande inte  hur jag orkade så länge. Man kan väl säga att vi bråkade ganska ofta vilket förstörde mig enormt inombords. Men han var min första kärlek och jag kommer aldrig glömma honom. Han var den första som fick mig att känna kärlek för någon på det sättet. Han gjorde mig lycklig på den tiden när det var bra. Men det tog slut. Inte på ett smärtfritt sätt kan jag säga.
Men jag är glad att det blev så. Mer än så tänker jag inte berätta. Det tillhör ju historien nu ?


Skolarbeten

2010-12-16 @ 18:17:39
Bilder)
Kommentarer (0)

Skolarbete. Jonno får leka modell. Usch vad jobbigt .
Har ju blivit plugghäst såhär passligt till julen så nu j*vlar ska jag ta itu med allt som har lämnat!
Vi skulle redigera bilden som grunge så nu har jag kollat på guider och resultatet skulle tydligen bli såhär.



Dag 01 - Presentera mig själv

2010-12-15 @ 18:24:31
30 dagar)
Kommentarer (0)
Ska försöka presentera mig själv då, helt kort.
En solig varm dag i början av Maj 1993 föddes en liten, glad Josefin i Kristinestad. Är uppväxt mitt mellan 2 städer ; Närpes och Kristinestad vilket har gjort att jag inte känt mig hemma i någon av de städerna. Jag har två småsyskon som jag älskar mer än något annat på denna jord ; min syster Jenny, 12 och min bror Jonas, 15.

Jag gick i Pjelaxlågstadieskola och sedan bar det av till Närpes högstadieskola. Efter det åkte jag till gymnasiet men valde att hoppa av redan vid julen, det var inte alls min grej! Idag studerar jag media i Vasa, läser kombi vilket betyder att jag också satsar på studenten.

I framtiden vet jag inte alls vad jag vill syssla med. Jag vet iaf att jag vill ut och se världen. Här kommer jag troligvis inte att stanna. Min enda stora dröm idag är att se världen så det tar vi först, om min ekonomi vid det tillfället tillåter vill säga. Sedan får vi se vart vinden bär.

Utseendemässigt är jag blond, blåögd, kort; endast 157cm lång.

Är lättroad, tar inte mycket seriöst vilket jag kanske ser som en nackdel, ganska lat, lättskrämd och blyg. Är nog inte den typ av person som gillar att stå i centrum om man säger så. Har inget behov av det alls utan jag trivs när allas ögon inte är på mig.


Den nya blogg-trenden

2010-12-15 @ 17:31:09
Allmänt)
Kommentarer (0)
Eftersom man ser detta på allas bloggar nu förtiden tänker jag också följa trenden och leka ''30 dagar'' !

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Då ska vi se..


Lanzarote bildbomb, get ready

2010-12-15 @ 13:47:13
Allmänt)
Kommentarer (0)
Har nog haft världens vecka i Lanzarote. Tack så mkt min kära lilla fiis Elin för att jag fick låna din kamera när jag var så klantig och glömde min i lägenheten! Den har använts flitigt! Jag tog den faktiskt till stranden en dag, när det hade regnat så det var ingen flygig äcklig sand! Jag behandlade den som en kunglighet.

hotellet. Bilden tagen från vår dörr!

vårat hotell.
Internet vill inte sammarbeta utan slocknar hela tiden. Så nu tar jag paus och laddar upp mer sedan när det fungerar igen. Nu ska jag och Jonno ut och handla lite. Ska se sedan om det funkar eller inte.



haha

2010-12-12 @ 02:23:05
Allmänt)
Kommentarer (0)
Jag lever. Snart kommer jag hem. Puss


Snart bär det av !

2010-12-05 @ 16:26:38
Allmänt)
Kommentarer (0)
Snart bär det av till Lanzarote! Åker mot Helsingfors klockan 2, planet åker imorgon klockan 9. PIRR I MAGEN.
Jag vill inte flyga!! Usch ja mår illa vid tanken på att vi ska sitta där helt hjälplös och.. högt uppe.
Glömde ju min älskade kamera i lägenheten men min räddande ängel i dramat är ELIN som så snällt ska låna sin kamera åt mig i en vecka. Don't worry, ska ta väl hand om den! :)
Snart kommer Jonno för ett sista farväl, hehe.

(bilder från fritidsresor.se)

 

Om planet kraschar så ska ni inte glömma mig. Och så ska ni veta att jag tycker om er. Har drömt nästan varje natt på senaste tid att planet som jag sitter i kraschar. Hujj! Och nu svamlar jag , men jag är livrädd. Hahaha!

 

Hmm, hejdå. Laddar upp bilder när vi är där. Kanske, beror ju på om jag lever.



Suck

2010-12-04 @ 14:25:30
Allmänt)
Kommentarer (0)
Varför plågar jag mig själv med saker som gör ont? Varför vill jag se på bilder som får det att sticka till i bröstet på mig? Varför tänker jag hela tiden på minnen och oroar mig för sådant som varit? Varför kan jag inte släppa taget om någonting?

Varför kan jag inte lita på människor?


Mitt miffo fyller 19!

2010-12-04 @ 12:32:42
Allmänt)
Kommentarer (0)
Mitt lilla miffobarn fyller 19 år idag! Skämtade igår innan vi skulle sova, att han säkert skulle växa flera cm under natten. Så blev det inte. Men hans smarthet drog över natten tror jag. Han förstod ju nästan ingenting jag sa på morgonen. :) Av mig fick han iaf Hugo Boss's senaste parfym, av mami å papi ööl + ölglas och någon älgvarnare?
Ikväll ska vi åka på födelsedags middag : PIZZA! Med Elin & Marcus.

Sedan blir det att packa. Åker ju till Lanzarote imorgon natt!


In me : You

2010-12-03 @ 14:26:50
Allmänt)
Kommentarer (0)
What's Love? In math: A problem. In history: A war. In chemistry: A reaction. In art: A heart. In me: You




RSS 2.0